over ons

Gelukt

Internet zonder rem!

Een internet aansluiting thuis. Het wordt zo bijzonder gevonden dat we er maar al te graag voor betalen om er meer van te krijgen. Sneller internet is beter internet, en dus duurder. Zo beredeneert de markt tenminste. Wij zien hier iets fout gaan!

Internet zelf is niet langer bijzonder. Het zijn de dingen die mensen als jij en wij met internet dóen die bijzonder zijn. De internetaansluiting zelf is gewoon een draadje wat naar je huis loopt, en het verschil in maakkosten tussen 10, 100 en 1000 Mbps is in werkelijkheid maar een paar dubbeltjes. Geen euro's, en zeker geen tientjes.

Zo normaal als water uit de kraan

Internet met praktisch onbeperkte bandbreedte is in de toekomst de normaalste zaak van de wereld. En die toekomst begint nu. Netrebel biedt internet voor een 'echte' prijs. Zonder goedkope lokkertjes die je toch zelf betaalt. Zonder verstopte kosten of andere trucs die je uiteindelijk meer kosten dan nodig is. Eerlijk internet, daar draait onze revolutie om.

Je waterbedrijf verkoopt je geen kranen, geen waterfilters, geen glazen en geen brood. Wij verkopen je geen routers, geen antivirus software, geen e-mailaccount en geen telefonie. Je waterbedrijf verkoopt je gezond water, wat altijd uit de kraan komt als je die open draait. Wij verkopen je internet zonder rem, altijd als je online bent.

Rebel Headquarters

Netrebel is opgericht door 3 man met samen ruim een halve eeuw ervaring in de top van de telecomindustrie. Wij hebben als doel om aan de wereld te laten zien dat internet in feite een heel eenvoudig product hoort te zijn.

Alle opschmuck eromheen is poespas. Jij wil gewoon internet!