Het beste internet beter met Internet TV

Maar hoe ik dat dan met TV?!

Een alles-in-één-pakket voor een hoog bedrag per maand. Het lijkt zo normaal. Alleen is het niet altijd meer nodig, en dat zal de komende jaren steeds minder worden. De beste TV kijk je gewoon je telefoon, tablet en of je 'good old' TV. Want net als wij heb jij er vast ook nog wel een staan. Met een Google Chromecast maak je van je oude TV binnen no-time een SmartTV.

Internet TV

Wij denken dat Internet TV de toekomst van TV is. Bijna elke zender heeft een uitzending gemist aanbod. Wil je live TV kijken, overal en met al je devices? Dan kan je de apps van Canal Digitaal, de NPO of NLZIET gebruiken.  Deze Apps werken op televisie, computer, tablet en smartphone. Met Disney+ , Netflix, Plex.tv, Strem.io en Videoland kijk je films en series wanneer jij dat wilt. 

(afbeelding ontbreekt)

Kabel TV

Als jij liever traditionele kabel TV wilt is dat geen probleem. Er is niets mis met dit oude stukje technologie. Het aanbod is rijk en het gemak groot. Ben je nu kabelklant en nog niet klaar voor internet TV? Dan raden we je aan voor TV alles bij het oude te houden. Zelfs met de combinatie van kabel en netrebel ben je vaak nog steeds goedkoper uit dan veel alles-in-één pakketten.

  Terug naar homepagina