THIS IS
ONE SMALL
STEP FOR A MAN,
ONE GIANT LEAP
FOR MANKIND

Neil Armstrong

Dit is de internetrevolutie

Het snelste internet voor een normale prijs
1000 Mb/s voor 10,00

Sneller = beter
Het beste beter met TV
We houden het simpel

Sneller internet is beter internet

Het is tijd voor een revolutie. Internet zonder rem! Gamen zonder loaden. Werken zonder wachten. Als een raket door de cloud. Met vijf laptops op één netwerk en nog steeds bandbreedte over hebben. Laten we eerlijk zijn internet gaat toch over snelheid. Sneller is gewoon beter.

Bij de meeste providers wordt het duurder als je sneller internet wil. Dat wist je al. Maar wist je dat het niet nodig is? Of we nou 10, 100 of 1000 Mb/s aan je geven, de kostprijs verandert bijna niet.

Daarom geven wij iedereen het beste internet. Netrebel kent maar één snelheid: volle kracht vooruit. 1 gigabit per seconde, zonder jaarcontract en zonder andere poespas. Sluit je aan bij de internetrevolutie.

sneller dan KPN en Ziggo samen

Het beste internet nog beter met internet TV

Het beste hoeft niet moeilijk te zijn

Het beste kan nog beter samen met TV van NLZIET. De combinatie van het snelste internet met kabelvrije interactieve TV geeft jou het beste van twee werelden.

NLZIET biedt jou vrijheid bij het samenstellen van je TV abonnement. Je kijkt TV op een scherm naar keuze met Apps voor smartphone en tablet. Streamen met Chromecast of in de webbrowser is ook mogelijk. Thuis of onderweg. NLZIET is beschikbaar vanaf 7,95 per maand.

Het beste hoeft niet moeilijk te zijn.

Overstappen regelen we zo voor je. Of je meld je zelf aan op NLZIET.nl

Het beste hoeft niet moeilijk te zijn

Moeilijk doen is ook een vak. Maar niet het onze.

Bij netrebel geloven we in ons product. We hebben al het overbodige verwijderd met maar één doel. Het allersnelste internet voor de beste prijs. Daarom werken we anders dan de anderen. En dat is in jouw voordeel.

Geen dure extra's

Het allersnelste internet. Punt.

Netrebel heeft al 't overbodige verwijderd. Je krijgt bij ons geen e-mailadressen, antivirus of andere goedbedoelde-maar-duurbetaalde rommel. Ook leveren we geen WiFi modem maar gewoon een internet stekker. Alles er om heen, dat heb je allemaal zelf al voor elkaar. Zo houden we de kosten lekker laag. Bij ons zit je goed voor het allersnelste internet. Punt.

Geen verplicht lange contracten

Absolute vrijheid.

Wat je wel krijgt voor 10,00 is absolute vrijheid. Als je ons razendsnelle internet toch niet aankunt, kan je het elke maand opzeggen. Wij geloven in de kwaliteit van ons product. Niet in verplicht lange contracten* met lokkertjes. Waarom we het zo doen? Omdat bestaande netrebels niet hoeven te betalen voor het lokken van nieuwe. Dat vinden we niet sympathiek. Als je eenmaal netrebel bent, waarom zou je dan nog opzeggen?

* Helaas toch een paar kleine lettertjes. Er zijn buitengebieden waarbij de netwerkeigenaar vereist dat er minimaal 12 maanden een internetabonnement actief is. Het is mogelijk om tussentijds van provider te switchen. Op de aanmeld pagina kan je zien of dit voor jouw postcode van toepassing is.

Old skool teevee, soms ook best lekker

Maar hoe ik dat dan met TV?!

Een alles-in-één-pakket voor een hoog bedrag per maand. Het lijkt zo normaal. Alleen is het niet altijd meer nodig, en dat zal de komende jaren steeds minder worden. De beste TV kijk je gewoon je telefoon, tablet en of je 'good old' TV. Want net als wij heb jij er vast ook nog wel een staan.

Internet TV

lekker op de bank

Wij denken dat dit de toekomst van TV is. Bijna elke zender heeft een uitzending gemist aanbod. Met Netflix, Plex.tv en Strem.io kijk je films en series. Wil je live TV kijken, overal en met al je devices, dan kan je de apps van NLZIET en de NPO gebruiken.

Bij je netrebel aanmelding kan je ook kiezen voor NLZIET. Wij zorgen dan ook daar voor een aansluiting. Je kunt dan zelf later het zenderpakket kiezen. NLZIET werkt op televisie, computer, tablet en smartphone.

Kabel TV, Als jij liever traditionele kabel TV wilt is dat geen probleem. Er is niets mis met dit oude stukje technologie. Het aanbod is rijk en het gemak groot. Ben je nu kabelklant en nog niet klaar voor internet TV? Dan raden we je aan voor TV alles bij het oude te houden. Zelfs met de combinatie van kabel en netrebel ben je vaak nog steeds goedkoper uit dan veel alles-in-één pakketten.

Rebellen gaan voor keuzevrijheid

De beste WiFi kies je zelf
Een slim tarief betekent lagere kosten
Zelf de beste keuze maken

Eigen apparatuur verlaagt de kosten

Goede WiFi is belangrijk. Om het beste uit je internetverbinding te halen zijn de laatste WiFI technologieën zoals 802.11 ac en 5 GHz een vereiste.

WiFi routers van de meeste providers hebben dit niet. En gratis zijn ze ook al niet. De kosten zijn alleen verstopt in de abonnementsprijs. Wij hebben er voor gekozen om ons netwerk open te stellen voor nagenoeg alle netwerk apparatuur. Zodat jij kan kiezen voor de beste WiFi oplossing voor jouw omgeving.

Als jij ook betere WiFi wilt hebben maar geen zin hebt om dit te installeren dan helpen we je met het configureren van één van deze WiFi routers. Zo profiteer je optimaal van het snelste internet van Nederland.


Asus RT-AC68U


Een slim tarief betekent lagere kosten

Welke kosten betaal je bij een aansluiting?

Netrebel strijdt voor een eerlijke manier van internet aanbieden. Wij houden niet van verborgen kosten en willen geen beperking in keuzevrijheid.

geen cent te veel

Daarom bieden wij altijd een maandabonnement tegen een normaal tarief. Met ons maandbedrag betaal je waar je gebruik van maakt. Internet en alleen internet. Wel vragen we vooraf een borg van € 40,-  voor de glasvezelconnector die je van ons ontvangt. Op sommige netwerken hebben we een bijdrage van € 59,-  in de éénmalige kosten die de glasvezel leverancier ons berekent bij elke nieuwe klant.

Door vooraf wat extra te betalen, betaal je per maand minder. En dat maand op maand. Snel terugverdiend dus. "Ja, want ons ben zunig!"

Zelf de beste keuze maken

Verplicht moeten kiezen welke diensten je afneemt is niks voor ons. Liever laten we de keuze aan jou. Op internet zijn tientallen betere alternatieven te vinden voor de diensten die je nu vaak gedwongen moet afnemen van je provider.

Gemak is ook een keuze.

Maar als jij geen zin hebt om alles zelf bij elkaar te moeten zoeken dan begrijpen we dat.

Daarom bieden we de mogelijkheid om kabel TV op jouw huisadres te regelen en bieden we de optie om je WiFi netwerk te verbeteren.

A je to

Overstappen is eenvoudig

Gigabit internet is binnen handbereik

Overstappen is helemaal niet moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen is het huidige glasvezelkastje vervangen door een nieuw kastje op het aansluitpunt op je muur. Klaar in minder dan 5 minuten. We geven je vooraf een seintje wanneer je bent aangesloten.

Je kunt bij je bestelling precies aangeven wanneer je het snelste internet wilt laten ingaan zodat je niet met dubbele kosten komt te zitten. Gebruik hiervoor de opzegdatum van je oude provider. Als je ze je proberen te verleiden met nieuwe aanbiedingen, vraag dan eens waarom hun snelste internet zo duur moet zijn?

We hebben ook een paar tips voor aanvullende diensten, zoals (IP)TV of internetbellen op de aansluitpagina. Als je dat wilt natuurlijk, want bij ons heb je altijd alle vrijheid om je eigen keuzes te maken!

WAT NOU ÉÉN GIGABIT PER SECONDE

1000 Mb/s maakt alles leuker

Op het moment dat de rem van je internet afgaat wordt de kwaliteit van video meteen beter. Je games reageren sneller. Het woord loading verdwijnt uit je woordenboek. Je downloadt een hele film in enkele seconden. En uploads zijn even snel als downloads. Of je internet nu gebruikt voor je werk of voor je vrije tijd: alles wordt leuker met sneller internet.

sneller

WAT NOU ÉÉN GIGABIT PER SECONDE

Meer dan bandbreedte alleen

Bij netrebel weten we internet snelheid is meer dan bandbreedte. Het is een combinatie van de hoeveelheid gegevens die tegelijk door de verbinding past, de snelheid waarmee de netwerk apparatuur schakelingen maakt en de consistentie waarmee de verbinding deze eigenschappen blijft houden onder netwerk druk.

Bandbreedte

Snelheid wordt vaak aangeduid met bandbreedte. Maar megabit per seconde zegt alleen iets over de hoeveelheid data die gelijktijdig door de verbinding kan. Vergelijk het met de grootte van de vrachtwagen op de snelweg. Glasvezel netwerken hebben een bijna oneindig potentieel van bandbreedte.

Latency

Schakelapparatuur (switches & routers) bepaalt de snelheid waarmee datapakketjes worden verzonden. Ons netwerk is gebouwd voor razendsnel internet. Net zoals het kabelnetwerk is gebouwd voor TV.

Consistentie

Omdat ons glasvezel netwerk voor ieder huis zijn eigen lijn heeft naar de centrale heeft iedereen minder last als het alle huizen in de buurt ook op het internet willen. Kabelnetwerken hebben hierdoor sterke variaties in netwerk prestaties waar glasvezel geen last van heeft. Heeft de upload geen invloed op de download.

De beste willen zijn door klein te blijven

In de telecom markt nemen we het op tegen miljardenbedrijven. Deze zijn groot, log, niet innovatief en klantonvriendelijk. Alles wat wij niet willen worden. Liever blijven we klein en wendbaar. We willen groeien, omdat we geweldige klanten willen hebben die ons product omarmen. Wij willen dat iedereen in Nederland gebruik kan maken van onze dienst. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Jij kent ons nu. Je vrienden nog niet. Laten we daar wat aan doen.

Help je vrienden en familie aan sneller internet en krijg voordeel voor beide. Netrebel klanten krijgen een unieke link waarmee ze vrienden en familie kunnen helpen met sneller internet. Samen deel je dan een maand gratis internet. Kortom voordeel voor iedereen die je helpt en voordeel voor de netrebel klant zelf. Gewoon door te doen wat je altijd al doet. Je vrienden wijzen op goede deals.

growl!

We krijgen gemiddeld een 8,7 van onze klanten

topsite

Netrebel is echt
de beste internet
provider ooit.

Mahatma Gandhi

Natuurlijk is dit niet door hem gezegd, maar hij had het kunnen zeggen. Het internet staat vol met websites met top klantreviews en waarderingen over hun eigen product. En zonder uitzonderingen zijn dit hoge cijfers. Wij doen daar niet aan. Het is beter om zelf te lezen wat mensen over een bedrijf zeggen. Vraag het vrienden, lees gebruikers fora op Tweakers of speur Facebook af. Beter dan daar, kunnen we het zelf niet zeggen en het is een stuk geloofwaardiger.

Waarom kies je netrebel?

Sneller internet is beter internet

Het is tijd voor een revolutie. Internet zonder rem! Gamen zonder loaden. Werken zonder wachten. Als een raket door de cloud. Met vijf laptops op één netwerk en nog steeds bandbreedte over hebben. Laten we eerlijk zijn internet gaat toch over snelheid. Sneller is gewoon beter.

Bij de meeste providers wordt het duurder als je sneller internet wil. Dat wist je al. Maar wist je dat het niet nodig is? Of we nou 10, 100 of 1000 Mb/s aan je geven, de kostprijs verandert bijna niet.

Daarom geven wij iedereen het beste internet. Netrebel kent maar één snelheid: volle kracht vooruit. 1 gigabit per seconde, zonder jaarcontract en zonder andere poespas. Sluit je aan bij de internetrevolutie.

sneller dan KPN en Ziggo samen

Het beste internet nog beter met internet TV

Het beste kan nog beter samen met TV van NLZIET. De combinatie van het snelste internet met kabelvrije interactieve TV geeft jou het beste van twee werelden.

NLZIET biedt jou vrijheid bij het samenstellen van je TV abonnement. Je kijkt TV op een scherm naar keuze met Apps voor smartphone en tablet. Streamen met Chromecast of in de webbrowser is ook mogelijk. Thuis of onderweg. NLZIET is beschikbaar vanaf 7,95 per maand.

Het beste hoeft niet moeilijk te zijn.

Overstappen regelen we zo voor je. Of je meld je zelf aan op NLZIET.nl

Het beste hoeft niet moeilijk te zijn

Moeilijk doen is ook een vak. Maar niet het onze

Bij netrebel geloven we in ons product. We hebben al het overbodige verwijderd met maar één doel. Het allersnelste internet voor de beste prijs. Daarom werken we anders dan de anderen. En dat is in jouw voordeel.

Geen dure extra's

Het allersnelste internet. Punt.

Netrebel heeft al 't overbodige verwijderd. Je krijgt bij ons geen e-mailadressen, antivirus of andere goedbedoelde-maar-duurbetaalde rommel. Ook leveren we geen WiFi modem maar gewoon een internet stekker. Alles er om heen, dat heb je allemaal zelf al voor elkaar. Zo houden we de kosten lekker laag. Bij ons zit je goed voor het allersnelste internet. Punt.

Geen verplicht lange contracten

Absolute vrijheid.

Wat je wel krijgt voor 10,00 is absolute vrijheid. Als je ons razendsnelle internet toch niet aankunt, kan je het elke maand opzeggen. Wij geloven in de kwaliteit van ons product. Niet in verplicht lange contracten* met lokkertjes. Waarom we het zo doen? Omdat bestaande netrebels niet hoeven te betalen voor het lokken van nieuwe. Dat vinden we niet sympathiek. Als je eenmaal netrebel bent, waarom zou je dan nog opzeggen?

* Helaas toch een paar kleine lettertjes. Er zijn buitengebieden waarbij de netwerkeigenaar vereist dat er minimaal 12 maanden een internetabonnement actief is. Het is mogelijk om tussentijds van provider te switchen. Op de aanmeld pagina kan je zien of dit voor jouw postcode van toepassing is.

Niks op internet?

Dan neem je toch TV!

Old skool teevee, soms ook best lekker

Maar hoe ik dat dan met TV?!

Een alles-in-één-pakket voor een hoog bedrag per maand. Het lijkt zo normaal. Alleen is het niet altijd meer nodig, en dat zal de komende jaren steeds minder worden. De beste TV kijk je gewoon je telefoon, tablet en of je 'good old' TV. Want net als wij heb jij er vast ook nog wel een staan.

Internet TV

Wij denken dat dit de toekomst van TV is. Bijna elke zender heeft een uitzending gemist aanbod. Met Netflix, Plex.tv en Strem.io kijk je films en series. Wil je live TV kijken, overal en met al je devices, dan kan je de apps van NLZIET en de NPO gebruiken.

lekker op de bank

Bij je netrebel aanmelding kan je ook kiezen voor NLZIET. Wij zorgen dan ook daar voor een aansluiting. Je kunt dan zelf later het zenderpakket kiezen. NLZIET werkt op televisie, computer, tablet en smartphone.

Kabel TV, Als jij liever traditionele kabel TV wilt is dat geen probleem. Er is niets mis met dit oude stukje technologie. Het aanbod is rijk en het gemak groot. Ben je nu kabelklant en nog niet klaar voor internet TV? Dan raden we je aan voor TV alles bij het oude te houden. Zelfs met de combinatie van kabel en netrebel ben je vaak nog steeds goedkoper uit dan veel alles-in-één pakketten.

Rebellen gaan voor keuzevrijheid

Eigen apparatuur verlaagt de kosten

Goede WiFi is belangrijk. Om het beste uit je internetverbinding te halen zijn de laatste WiFI technologieën zoals 802.11 ac en 5 GHz een vereiste.

WiFi routers van de meeste providers hebben dit niet. En gratis zijn ze ook al niet. De kosten zijn alleen verstopt in de abonnementsprijs. Wij hebben er voor gekozen om ons netwerk open te stellen voor nagenoeg alle netwerk apparatuur. Zodat jij kan kiezen voor de beste WiFi oplossing voor jouw omgeving.

Als jij ook betere WiFi wilt hebben maar geen zin hebt om dit te installeren dan helpen we je met het configureren van één van deze WiFi routers. Zo profiteer je optimaal van het snelste internet van Nederland.

Een slim tarief betekent lagere kosten

Welke kosten betaal je bij een aansluiting?

Netrebel strijdt voor een eerlijke manier van internet aanbieden. Wij houden niet van verborgen kosten en willen geen beperking in keuzevrijheid.

Daarom bieden wij altijd een maandabonnement tegen een normaal tarief. Met ons maandbedrag betaal je waar je gebruik van maakt. Internet en alleen internet. Wel vragen we vooraf een borg van € 40,-  voor de glasvezelconnector die je van ons ontvangt. Op sommige netwerken hebben we een bijdrage van € 59,-  in de éénmalige kosten die de glasvezel leverancier ons berekent bij elke nieuwe klant.

Door vooraf wat extra te betalen, betaal je per maand minder. En dat maand op maand. Snel terugverdiend dus. "Ja, want ons ben zunig!"

geen cent te veel

Zelf de beste keuze maken

Verplicht moeten kiezen welke diensten je afneemt is niks voor ons. Liever laten we de keuze aan jou. Op internet zijn tientallen betere alternatieven te vinden voor de diensten die je nu vaak gedwongen moet afnemen van je provider.

Gemak is ook een keuze.

Maar als jij geen zin hebt om alles zelf bij elkaar te moeten zoeken dan begrijpen we dat.

Daarom bieden we de mogelijkheid om kabel TV op jouw huisadres te regelen en bieden we de optie om je WiFi netwerk te verbeteren.

A je to

Overstappen is makkelijker
dan je denkt

Overstappen is eenvoudig

Gigabit internet is binnen handbereik

Overstappen is helemaal niet moeilijk. Het enige wat je hoeft te doen is het huidige glasvezelkastje vervangen door een nieuw kastje op het aansluitpunt op je muur. Klaar in minder dan 5 minuten. We geven je vooraf een seintje wanneer je bent aangesloten.

Je kunt bij je bestelling precies aangeven wanneer je het snelste internet wilt laten ingaan zodat je niet met dubbele kosten komt te zitten. Gebruik hiervoor de opzegdatum van je oude provider. Als je ze je proberen te verleiden met nieuwe aanbiedingen, vraag dan eens waarom hun snelste internet zo duur moet zijn?

We hebben ook een paar tips voor aanvullende diensten, zoals (IP)TV of internetbellen op de aansluitpagina. Als je dat wilt natuurlijk, want bij ons heb je altijd alle vrijheid om je eigen keuzes te maken!

WAT NOU ÉÉN GIGABIT PER SECONDE

1000 Mb/s maakt alles leuker

Op het moment dat de rem van je internet afgaat wordt de kwaliteit van video meteen beter. Je games reageren sneller. Het woord loading verdwijnt uit je woordenboek. Je downloadt een hele film in enkele seconden. En uploads zijn even snel als downloads. Of je internet nu gebruikt voor je werk of voor je vrije tijd: alles wordt leuker met sneller internet.

sneller

We willen wel groeien
maar niet opgroeien

De beste willen zijn door klein te blijven

In de telecom markt nemen we het op tegen miljardenbedrijven. Deze zijn groot, log, niet innovatief en klantonvriendelijk. Alles wat wij niet willen worden. Liever blijven we klein en wendbaar. We willen groeien, omdat we geweldige klanten willen hebben die ons product omarmen. Wij willen dat iedereen in Nederland gebruik kan maken van onze dienst. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Jij kent ons nu. Je vrienden nog niet. Laten we daar wat aan doen.

Help je vrienden en familie aan sneller internet en krijg voordeel voor beide. Netrebel klanten krijgen een unieke link waarmee ze vrienden en familie kunnen helpen met sneller internet. Samen deel je dan een maand gratis internet. Kortom voordeel voor iedereen die je helpt en voordeel voor de netrebel klant zelf. Gewoon door te doen wat je altijd al doet. Je vrienden wijzen op goede deals.

growl!